Welcome

Συστασεις

Socializing

Alter Ego

Αναγνωστες

Google+ Followers

Pin Board

Αγαπω να διαβαζω

30 Απριλίου 2016

Ευχές!


Επειδή “ἄλλαι μὲν βουλαὶ ἀνθρώπων, ἄλλα δὲ Θεὸς κελεύει” (σύνηθες στην οικογένειά μας και σ' εμένα, προσωπικά), χάθηκα και από εδώ και από τα σπιτικά σας.
Δεν θα μπορούσα, όμως, να μην σας ευχηθώ, καθώς σας έχω στη σκέψη και στην καρδιά μου.

11 Απριλίου 2016

Αχ, Βιολέτα! #3


Σύνδεση με το προηγούμενο
Μετά τη γνωριμία μας −στο πρώτο μέρος− με τη Βιολέτα, μάθαμε διάφορα χρήσιμα, λιγότερο χρήσιμα και παντελώς άχρηστα πράγματα για το σόι Βιολέτας, στο δεύτερο μέρος.
Επίσης, είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε την ηρωίδα μας στο πρώτο σημαντικό επαγγελματικό της ραντεβού για φωτογράφιση, casting, κάτι τέλος πάντων που το κόψαμε απότομα, αφενός για να σας κρατήσουμε (η Βιολέτα κι εγώ) σε αγωνία (αχ, και πώς σας νοιάζει! Δε θα βάλετε πλυντήριο, αν δε μάθετε τι απέγινε!), αφετέρου για να μην ξεχειλώσουμε το δεύτερο μέρος (και μετά, ποιος σώφρων άνθρωπος θα καθόταν να το διαβάσει;!)
Αχ, Βιολετα! #2

Η μεγάλη νύχτα της μεγάλης μέρας
(και άλλα)

Όπως ίσως ενθυμείστε (εάν ενθυμείστεॱ εάν δεν ενθυμείστε, δεν έπεσε κι η ζάχαρη στο νερό...), η γειτονιά ετοίμαζε γλέντι στην πλατεΐτσα, στο αδιέξοδο.
Κάπου εκεί, δέκα, δέκα και μισή το βράδυ... κι ενώ ο Σώτος έχει πιάσει την οικογένεια Βιολέτας και τους έχει κάνει την καρδιά μποστάνι...

10 Απριλίου 2016

Αχ, Βιολέτα! #2


Σύνδεση με το προηγούμενο
Γνωρίσαμε τη Βιολέτα (κάποια στιγμή, αργότερα, θα τη βρούμε και γλάστρα σε tv−show), και μάθαμε γιατί, παρόλο που παράτησε το σχολείο (που, το ίδιο, την είχε παρατήσει προ πολλού), δεν έγινε κομμώτρια ή κοπτοραπτού: διότι κέρδισε τον τίτλο της Μις Γλυκό Καλοκαιράκι 19.. κι ένας νέος δρόμος ανοίχτηκε έκτοτε γι’ αυτήν, με δεύτερο βήμα −πρώτο ήταν τα καλλιστεία− για τη «δόξα», τη φωτογράφιση στο περιοδικό Φραμπαλάς.
Αχ, Βιολετα! #1

Τι κι αν την έπεσε από νωρίς για ύπνο η Βιολέτα, βλέφαρο δεν έκλεινε. Γύριζε δεξιά, πιανόταν ο ώμος τηςॱ γύριζε αριστερά, “μην πλακώνεις την καρδιά” της έλεγαν από μικρή που ήτανॱ ερχόταν τ’ ανάσκελα πιανόταν ο σβέρκος της (χάρβαλο, η ωραία!), μπρούμουτα δεν μπορούσε να γυρίσει, θα ‘μενε όλη η νυκτός στο μαξιλάρι... Χέσ' τα!
Είχε από δίπλα και τη Μέλπω!
9 Απριλίου 2016

Αχ, Βιολέτα! #1


Τα πρώτα χρόνια

Η Βιολέτα, ήταν και γλάστρα.
Όχι στο περβόλι, όχι στο μπαλκόνι, όχι με ζουμπούλι και βασιλικό −πώς θα μπορούσε, άλλωστε− αλλά σε tv show!

— «Διάβασε, μωρή, να μπεις πουθενά!» , την έτρωγε η μάνα της... Διάβαζε, πώς δε διάβαζε η μικρήॱ αλλά δεν μπήκε, βγήκε —κλωτσηδόν— από την τάξη, μια που 'γραψε απάντηση σε διαγώνισμα: Cosmopolitan, σελίδα 86!

8 Απριλίου 2016

Η μετακόμιση της Βιολέτας


(Δεν) ήταν μια τρελή βραδιά καρναβαλιού όταν γεννήθηκε η Βιολέτα σ' ετούτο εδώ το πληκτρολόγιο. Τουναντίον ήταν χειμώνας (του 2014) κι αντάρα! 
Κι εγώ, δεν ήμουν εγώ! Ήμουν ο άλλος μου εαυτός. (Έλα μου! Σε χάνω!)

Από τότε, παρατημένη −μα όχι ξεχασμένη− η Βιολέτα περιμένει στη γωνιά της, φυσώντας και ξεφυσώντας σαν ατμομηχανή, με την τρίτη συνέχεια της ιστορίας της στο stand by και τη Μέλπω να την έχει τρελάνει στην καζούρα (“τι να σου κάνω, μάνα μ', που 'σαι στα αζήτητα;”)

To 'μαθες;

Secret Spring Circles #2
από την
Woman in Blogs
Θέμα: Welcome!

Αναζητηση

Ισως θα ηθελες να διαβασεις

A book, a choice #1 : O Τόπος των Πιστών

Αν κάτι ενώνει τους περισσότερους από εμάς, στη δική μας blog-o-γειτονιά (δεν ξέρω για άλλες και συνεπώς, δεν ομιλώ!) είναι η αγάπη μας...

Κατηγορια μονη της

Πρωτοβουλία από την
Blogger της Διπλανής Πόρτας
κατά της Λογοκλοπής

About Copyright

© 2016 Natasha N. ♥ Living'n'Love ♥
Template design © Natasha N.
Unless otherwise stated, the copyright of the content of this blog is owned by Natasha N.
‘Fair Use’ of any third party copyrighted material which are and remain the property of their respective owners.
Living-and-love.blogspot.gr makes no claim of copyright on such material.